Om

I november 2022 så beslutade sig grundaren Linn Fransson att ta steget att öppna sitt egna cafe och bli egenföretagare. Tidigare hade hon provat på massor av olika jobb, allt från tandläkarassistent till bartender och avgångssignalerare. Efter Linn tog studenten så flyttade hon till London där hon senare kom att ta sin barista-utbildning på snabbmatskedjan LEON. Här hittade hon sin passion för kaffe men framförallt det sociala i att träffa härliga kollegor och stammisar. 

Den 23 December 2022 så skrev hon på kontraktet till lokalen på Nygatan i Gävle. Nycklarna fick hon 1 Januari 2023. Därefter började renoveringarna på lokalen och i mitten av mars så öppnades dörren upp för första gången. 

Linns absolut första "jobb" var på en fabrik där de producerade drinkmixar. Inte hade hon en aning om att hon själv, 10 år senare skulle sälja sina egna syrups i ett flertal butiker i Gävle men också online. Såhär i efterhand så känns det som en självklarhet då hon också alltid älskat att experimentera och prova nya smakkombinationer.